07-01-06

Ander vak dan maar...

Ondertussen al aan een iets minder stresserend vak begonnen, zijnde bestuurlijke informatiesystemen (bwei) Ben trouwens bij één van mijn medestudenten de oefeningen gaan kopieren (MERCI S!) zodat ik niet meer hopeloos moet zitten staren tijdens het zoeken van de juiste oplossingen. Nu maar hopen dat het "zien hoe ge ze moet maken" ook uiteindelijk zal leiden naar het "zelf kunnen maken", maar dat zijn zorgen voor later.

Vanavond komt het thuisfront weer met een hele lading eten naar hier njammie njammie. Altijd gezellig om lijstjes door te sturen met daarop morgen wil ik dit en dit eten dus koop het of maak het maar klaar want ik ben ijverig aan het studeren ... en ook te lui om zelf te koken :-) Ik overweeg om nu nog snel te bellen en te melden dat ik ook nog een extra pak twix wil, maar ik hou mezelf in want anders heb ik binnen een maand weer een twixverslaving.

Trouwens klein oproepje weet er iemand hoe het liedje noemt waar dit zinnetje in voor komt : "can you handle what i feel"? Tis dancy ;-) MERCI

12:21 Gepost door g*lover | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

'k zou het begod ni weten :sVeel succes met den blok, en het lekkere eten :D

Gepost door: Anne | 07-01-06

De commentaren zijn gesloten.